Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Οδηγός Δημιουργίας Backup

Χρειάζεστε ένα εύκολο στη χρήση, ολοκληρωμένο πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για τον υπολογιστή σας? Το Acronis True Image Home 2010 είναι η απάντησή σας.
Μην ανησυχείτε για το αν μπορούν τα σημαντικά αρχεία σας να συμπεριληφθούν σε ένα αντίγραφο ασφαλείας. Το Acronis True Image Home 2010 (τώρα βέβαια βγαίνει και η version 2011) παίρνει αυτό που ονομάζουμε image δηλαδή μία εικόνα του σκληρού σας δίσκου καθημερινά ή όποτε εσείς το θέλετε. Έστω και αν καταστραφεί ή χαθεί κάτι, το πρόγραμμα θα θυμάται πως έπαιζε ο δίσκος σας τη μέρα που το είχατε πάρει backup και σας το επαναφέρει πλήρως. Μπορείτε να δημιουργήσετε εικόνες του δίσκου σας είτε σε dvd είτε ακόμα σε εξωτερικό σκληρό ή ακόμα να περιηγηθείτε μέσα από τα αρχεία σε ένα εφεδρικό αρχείο και να επιλέξετε ότι χρειάζεστε.
Το backup είναι μία από τις λύσεις που προσφέρουμε. Αν χρειάζεστε backup και θέλετε βοήθεια, μπορούμε να σας το δείξουμε στο χώρο σας και από κει και πέρα θα αναλάβετε εσείς τη διαχείριση των αντιγράφων ασφαλείας σας.
Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφτείτε το site http://www.acronis.com/ ή κατεβάστε δοκιμαστικά τα trial προϊόντα στο http://www.acronis.com/enterprise/download/.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου