Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Βρίσκοντας μία εταιρεία επισκευής και εκπαίδευσης υπολογιστών που μπορείτε να εμπιστευθείτε..



Είμαστε ενθουσιασμένοι να σας παρουσιάσουμε και επίσημα την νέα μας προσπάθεια σε αυτό το blog.
Ξεκινήσαμε εδώ και αρκετά χρόνια να ασχολούμαστε με υπολογιστές, οι περισσότεροι λόγω των σπουδών μας, και αυτό ήταν που ξεκινήσαμε να κάνουμε – επισκευή υπολογιστών. Από τότε, η τεχνολογία έχει αλλάξει και εμείς το ίδιο. Ένα πράγμα ωστόσο δεν έχει αλλάξει και αυτό είναι ο τρόπος που συμπεριφερόμαστε στους πελάτες μας.
Πάντα πιστεύαμε ότι η τεχνολογία θα πρέπει να κάνει ευκολότερη τη ζωή μας, όχι περισσότερο δύσκολη. Υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που έχουν σα μοναδικό σκοπό της ζωής τους να κάνουν τους μη ‘κολλημένους’ με τους υπολογιστές από εσάς εκεί έξω να αισθανθείτε χαζοί ή απλά να σας κοροιδέψουν παίρνοντας χρήματα για μια εντελώς υποβαθμισμένη ποιότητα υπηρεσίας που παρέχουν.
Σίγουρα, το να κάνεις προβλήματα που έχουν να κάνουν με υπολογιστές να ακούγονται εύκολα, δε σημαίνει ότι είναι κιόλας. Πολλές φορές έχει τύχει σε εμάς να καταριόμαστε ύστερα από μία δύσκολη μέρα, όπου όλα πάνε χάλια. Τα αποτελέσματα όμως αξίζουν την προσπάθεια που καταβάλλουμε. Κάνοντας τους ανθρώπους να χαμογελάνε όταν παίρνουν τον υπολογιστή τους έτοιμο, ενώ πριν από μερικές ώρες ήταν έτοιμοι να τον ‘σπάσουνε’ είναι αυτό που μας ‘φτιάχνει’.
Texnikiekpaidefsi είναι το όνομα που επιλέξαμε για αυτό το blog γιατί πιστεύουμε ότι αντιπροσωπεύει αυτό που κάνουμε καλά. Να βοηθάμε τους ανθρώπους με τη τεχνολογία. Το logo μας είναι αυτό: γνώρισε τους ανθρώπους, γνώρισε την τεχνολογία που χρειάζονται. Όταν κάνουμε τα 2 παραπάνω συγκεντρωμένα, τότε ξέρουμε ότι βαδίζουμε στο σωστό δρόμο. Μπορεί να μην είστε καλός με τους υπολογιστές, αλλα είστε ειδικός σε κάτι που εμείς δεν είμαστε (και δεν είμαστε ειδικοί σε πολλά πράγματα).
Το καλύτερο σχετικά με το να είσαι μέρος μιας δουλειάς που βοηθά τους συνανθρώπους σου, σαν και αυτή που κάνουμε, είναι ότι όσο και να αλλάζει η τεχνολογία, πάντα η δουλειά μας θα είναι συναρπαστική. Για αυτό το λόγο, είμαστε ευγνώμονες.
Σύντομα, αν συμφωνήσουμε όλοι, σκεφτόμαστε να φτιάξουμε ένα website για να μπορούμε να έχουμε περισσότερες δυνατότητες να αναδείξουμε όχι μόνο τη δουλειά μας αλλά να μπορούμε να ανεβάσουμε εκπαιδευτικό υλικό. Δε παρέχουμε εξάλλου μόνο υπηρεσίες επισκευής υπολογιστών αλλά και εκπαιδευτικές υπηρεσίες τόσο σε αρχάριους όσο και σε προχωρημένου επιπέδου χρήστες και για το λόγο αυτό μέσα από το blog αυτό θα μπορείτε να κατεβάσετε θέματα και πληροφορίες σχετικά με το ECDL και άλλες εφαρμογες για τον υπολογιστή σας.
Έχουμε βοηθήσει δεκάδες ανθρώπους μέχρι τώρα, αφήστε να βοηθήσουμε και εσάς!
Ομάδα texnikiekpaidefsi@blogspot.com (Στέλιος, Στέφανος, Φώτης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου