Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Που μπορείτε να δείτε αγώνες και κανάλια τσάμπα;


Όσοι θέλετε να δείτε διάφορα sports (αγώνες ελληνικού πρωταθλήματος αλλά και ξένων) και δεν έχετε αποκωδικοποιητή, πρώτη επιλογή αποτελεί το http://www.myp2p.eu/.



Πηγαίνετε στο Live Sports και βλέπετε αναλυτικά αγώνες σε διάφορα αθλήματα. Σε κάθε αγώνα θα δείτε τον player που απαιτείται να έχετε εγκατεστημένο για να δείτε τον αγώνα που επιθυμείτε. 
Αρκετοί από αυτούς παίζουν σε Windows Media Player που υπάρχει by default στον υπολογιστή σας θεωρώντας ότι χρησιμοποιείτε Windows. Οι περισσότεροι όμως παίζουν σε διαφορετικούς Players που πρέπει να τους έχετε κατεβάσει. Οι πιο βασικοί, είναι:

1.  Sopcast – μπορείτε να κατεβάσετε τον player από εδώ

2. TVAnts – μπορείτε να κατεβάσετε τον player από εδώ

Το http://www.myp2p.eu/ έχει αναλυτικό οδηγό πως λειτουργούν οι player (http://www.myp2p.eu/software.php?part=software).
Για πχ. το TVAnts -   http://www.myp2p.eu/softwareitem.php?softwareid=4&part=software  αλλά μπορείτε να βρείτε και αντίστοιχα tutorial στα αντίστοιχα site (δεν είναι τίποτα δύσκολο). 

Άλλες πηγές είναι το
1.  http://www.justin.tv – ο λογαριασμός που χρειάζετε να κάνετε είναι εικονικός. Δώστε ένα τυχαίο όνομα, ημερομηνία γέννησης και mail της μορφής asdf@gmail.com και δημιουργήσατε λογαριασμό. Αφού μπείτε μέσα κλικάρετε Live Channels και βρείτε κάποιο που σας αρέσει.
2. http://www.tvtuga.com/ - όπου μπορείτε να βρείτε κανάλια όπως το Discovery Channel και άλλα. 

Σημαντική Παρατήρηση:
Ανοίξτε τον υπολογιστή σας κανά 20λεπτο πριν αποφασίσετε να δείτε τον αγώνα ώστε να δημιουργηθεί αρκετό buffer ώστε η ροή του αγώνα να είναι συνεχόμενη, χωρίς διακοπές.
PAO-CSSKA - 28/10/2010

Tip
Τόσο με το sopcast όσο και με το justin.tv μπορείτε να εκπέμψετε το δικό σας περιεχόμενο. Άλλοι χρήστες να συνδεθούν στο κανάλι σας και να βλέπουν είτε εσάς μέσω της κάμεράς σας είτε το περιεχόμενο (αφού ορίσετε από το σκληρό σας δίσκο ποιο αρχείο θέλετε να βάλετε να παίξει) που έχετε αποφασίσει εσείς και να φτιάξετε έτσι το δικό σας πρόγραμμα.
Καλή σας διασκέδαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου