Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Οδηγός για κατέβασμα αρχείων μέσω Rapidshare -Cryptload για Premium Accounts

1. Πηγαίνουμε στο Link αυτό http://www.cryptload.info/download/ και κατεβάζουμε το πρόγραμμα
2. Ακολουθούμε τις οδηγίες, δηλαδή κάνουμε extract και τρέχουμε το Cryptload.exe (δε χρειάζεται εγκατάσταση).
3. Μας ανοίγει την παρακάτω οθόνη και πατάμε Options (πάνω δεξιά).

Προσοχή:
Σε περίπτωση που το antivirus που έχουμε εγκατεστημένο το αναγνωρίσει σαν ιο, το αφήνουμε να ανοίγει το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Μη φοβάστε: είναι λογικό να αναγνωρίζεται σαν ιός αφού το Cryptload επικοινωνεί με το router ώστε να κάνει επανασύνδεση για να αλλάξει την IP. Όπως και να έχει, εξαιρέστε το πρόγραμμα αυτό από το antivirus σας. Βάλτε το στο trusted zone ή κάντε το exclude ή όπως αναγράφεται στο antivirus σας. Το ίδιο θα πρέπει να γίνει και στο Firewall σε περίπτωση που το αναγνωρίσει.
Επίσης σε περίπτωση που εμφανιστεί σφάλμα, το πιο πιθανό είναι να χρειαστείτε το .NET framework 2.0. Με ένα Windows Update θα μπορέσετε να το κατεβάσετε. Σε περίπτωση που δε το βρείτε, κάντε κλικ εδώ.
4. Για τους χρήστες που έχουν Premium Account πηγαίνουμε Plugins - +Hoster rapidshare Accounts και βάζετε τα στοιχεία σας. Πατήστε Check Premiumlogin για να επιβεβαιώσετε ότι τα βάλατε σωστά. Λογικά, η οθόνη σας θα πρέπει να δείχνει κάπως έτσι. 
5. Επιλέξτε Reconnect - Deactivated
Πλέον έχετε ρυθμίσει το Cryptload Και μπορείτε να ξεκινήσετε να κατεβάζετε.

Cryptload – Οδηγίες για downloading
1. Καταρχάς, έστω ότι θέλουμε να κατεβάσουμε ένα αρχείο και έχουμε βρει το rapidshare link. Αυτό θα είναι της μορφής  http://rapidshare.com/files/418371011/Pro_EL_SP2.rar ή της μορφής http://rapidshare.com/files/418371011/star.ccf. Tο αντιγράφουμε και το κάνουμε paste στον browser μας. Αν είστε Premium user και έχετε Mozilla Firefox θα δείτε κάτι τέτοιο. 

2. Κλικάρετε το Premium user και ξεκινάει το κατέβασμα. 
Σε περίπτωση που το αρχείο έχει κατάληξη .ccf, το κατεβάζουμε με την ίδια διαδικασία. Πάμε στο folder που βρίσκεται και κάνοντας διπλό κλικ θα μας ανοίξει ένα παράθυρο και πατάμε add. Η εικόνα που θα δούμε θα είναι κάπως έτσι. 
3. Κάνουμε τις παρακάτω ρυθμίσεις. 
Πρέπει να είναι τσεκαρισμένη η επιλογή Premium (στο Downloadtype), επιλέγουμε το Directory όπου αποθηκεύεται το πρόγραμμα όσο κατεβαίνει (εκεί θα πάμε για να το δούμε αργότερα) και στα δεξιά υπάρχει η επιλογή extract και password. Αν αυτό που κατεβάζουμε έχει κωδικό αποσυμπίεσης το βάζουμε στο κουτάκι password (ή κωδικός στα ελληνικά) και επιλέγουμε το extract (ή αποσυμπίεση) ώστε μόλις κατέβει το αρχείο να αποσυμπιεστεί κιόλας.
4. Η επόμενη εικόνα αφού πατήσουμε Ok, θα είναι αυτή εδώ. 
Αφού τελειώσει το κατέβασμα, πάμε στο φάκελο που ορίσαμε παραπάνω και θα βρούμε αποσυμπιεσμένα (αν επιλέξαμε να αποσυμπιεστούν με το που ολοκληρωθεί το κατέβασμά τους) στο φάκελο που ορίσαμε.

TIPS:
1. Ο οδηγός είναι για αυτούς που έχουν Premium Accounts. Θα αναφερθούμε ξεχωρίστά για τους Free users.
2. Αν θέλετε τα αρχεία που κατέβηκαν και αποσυμπιέστηκαν να διαγράφονται και αυτόματα, τότε πηγαίνετε στο Options Main Delete files when done ok.
3. Οι χρήστες που έχουν Linux ή Mac θα πρέπει να κατεβάσουν το JDownloader.
4. Μπορείτε να εμπιστευτείτε τα στοιχεία του Premium Account του Rapidshare στο Cryptload καθώς η σύνδεση του προγράμματος με το Rapidshare γίνεται με το πρωτόκολλο SSL. Είναι το πιο ασφαλές πρωτόκολλο στο διαδίκτυο και το χρησιμοποιούν όλες οι τράπεζες για συναλλαγές μέσα από το Internet

Σας ευχαριστούμε για την ανάγνωση.